NYA everysport.com är nu lanserad!

Idag skriver vi historia! Den anrika och traditionella resultatsajten är nu ett minne blott.

NYA everysport.com är nu LIVE och vi välkomnar er alla in till sajten för att hålla koll på Sveriges alla sportresultat.

Snart 200 klubbar inom främst hockey, innebandy, bandy och fotboll har en egen Matchsida där du som supporter kan följa deras matcher live tillsammans med andra supporters!

Vi ses på läktaren!!

Annonser

4 Responses to NYA everysport.com är nu lanserad!

 1. Eva skriver:

  Jag saknar att se kommentarerna som folk tidigare skickade in och som syntes på varje sport och seriesida. Jag vill inte behöva logga in för att se detta detta om denna funktion finns kvar och önskar det utseendet tillbaka. I övrigt så ser den nya sidan bra ut.

 2. Roger skriver:

  Håller med föregående kommentar, det var mycket roligare att kolla sidan när man såg inläggen när man kom in påå sidan, detta gjorde att jag kollade sidan ca 10 gånger om dagen för att hålla mig uppdaterad. Dessutom funkar inte mitt gamla konto utan man måste tydligen skapa ett nytt

 3. Ingemar skriver:

  Det är mycket svårt att läsa den lilla ljusblå texten och för den som bara är lite synsvag så måste det vara omöjligt, som tur är finns det andra sajter som har informationen som jag vill ha. Så tack och adjö för min del.

  • Rutger Hagstad skriver:

   @Ingemar, tack för din feedback!
   Vi kommer att titta på detta omgående!

   @Eva och Roger
   På NYA sidan kan man fortfarande diskutera fritt om en sport, en serie, ett lag eller varför inte om en enskild spelare. För att undvika dåligt språk och personliga påhopp så har vi lagt stor vikt vid registreringen med mail och mobilnummer.
   För att göra diskussionerna mer relevanta så man möjlighet att skapa en grupp för sporten, serien, laget eller för en spelare. Vem som helst kan skapa en grupp och tagga den till aktuell sport/serie/lag/spelare. Diskussionen syns då i ett relevant sammanhang. Den som startar gruppen äger också gruppen och han/hon kan ta bort opassande inlägg. Vill man diskutera en enskild match så har varje match ett diskussionsforum.

   Tack igen för er feedback!
   MVH
   Rutger, everysport.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: