Allsvenskan.se är nu lanserad

De senaste veckorna har vi jobbat stenhårt med Allsvenskans nya hemsida och äntligen är den lanserad.

Vi är otroligt stolta över att ha fått uppdraget av SEF (Föreningen Svensk Elitfotboll) att bygga hemsidan och det har varit extremt roligt. Vi brinner för sport och bra lösningar på nätet och vi är nöjda med resultatet. Målet var att lansera ”version 1” innan premiären och sedan lägga in mer fakta och framförallt fler funktioner under resans gång. ”Version 2” kommer smygas in efter hand.

– Stort tack till alla i teamet som har gjort detta möjligt! ..njut nu av helgen boys!

 

Besök gärna sidan och gör din röst hörd om det är något du saknar eller inte gillar.

Vi ses på läktaren!

/Rutger

Pressrelease från SEF;

Fotbollsallsvenskan får ett hem på nätet – Allsvenskan.se

För första gången gör de allsvenska klubbarna gemensam sak på webben och lanserar den gemensamma hemsidan allsvenskan.se och en gemensam list i toppen (top bar) på alla allsvenska lags egna hemsidor.

– Målet är att stärka allsvenskans närvaro på nätet och att över tiden bygga en stark gemensam produkt även i digitala kanaler säger Tommy Theorin, Generalsekreterare i Svensk Elitfotboll (SEF) som organiserar klubbarna i allsvenskan och superettan.

På allsvenskan.se och i den gemensamma top baren samlas information om matcherna i allsvenskan och direktlänkar till att kunna köpa biljetter till matcherna eller att kunna följa matcherna.

Här hittar du också live score, tabeller, nyheter om allsvenskan från klubbar och media, video från klubbarna samt information om lagen som spelar i allsvenskan. Målet är att över tiden samla all historisk information om allsvenskan och göra den tillgänglig för fotbollspubliken.

– Vårt mål är att vi genom att samla information på den gemensamma sajten och lyfta ut information till klubbarnas hemsidor ska kunna skapa ett stort gemensamt värde och även kunna bidra till att öka trafiken på klubbarnas hemsidor, säger Joel Sandborg projektledare på Svensk Elitfotboll (SEF).

Projektet har genomförts tillsammans med SEFs partners Everysport och Onside. Projektledare är Joel Sandborg på SEF. Publiceringssystemet WordPress används för att driva sidan.

 

 

3 Responses to Allsvenskan.se är nu lanserad

  1. Andreas Lindvall skriver:

    Riktigt snygg sida! Bra jobbat! 🙂

Lämna en kommentar