Angående matcherna i HockeyAllsvenskan på Everysport.com

Som ni säkert har märkt kan ni för tillfället inte följa rapportering från lagen i HockeyAllsvenskan på Everysport.com. HockeyAllsvenskan har för tillfället valt att hindra klubbarnas representanter från att rapportera på Everysport.com med hänvisning till den framtida utvecklingen av ligans egna digitala tjänster.
Under flera år har tusentals hockeyfans kunnat följa sitt lags matchrapportering via Everysport.com och vi är naturligtvis mycket måna om att den möjligheten ska få leva vidare. Därför är vi för närvarande i dialog med HockeyAllsvenskan för att snarast möjligt hitta en lösning.
Tanken med Everysport.com är kunna erbjuda landets idrottsklubbar ett användarvänligt, lättillgängligt och attraktivt rapporteringsverktyg med hög besökskapacitet och smarta funktioner. Everysport används idag av hundratals idrottsklubbar på alla tänkbara nivåer inom seriesystemen för bland annat fotboll, ishockey och handboll.
Verktyget har alltid varit helt kostnadsfritt för klubbarna att använda och kommer så att förbli. Den tekniska plattformen finansieras istället med hjälp av annonsförsäljning, och vi erbjuder alla rapporterande klubbar egna kommersiella möjligheter i anslutning till sin egen matchrapportering (länk till https://everysport.wordpress.com/2012/09/27/nya-mojligheter-for-din-klubb/). Vi tycker att det är ett bra erbjudande då det innebär att klubbarna själva inte måste utveckla tekniken utan istället gratis kan använda något som fungerar bra som dom dessutom kan få egna intäkter på.
Vår tydliga målsättning är att klubbarna i HockeyAllsvenskan även i framtiden ska tillåtas rapportera sina matcher via Everysport.com. Dessutom är vi ständigt öppna för en dialog om hur vi bäst kan vidareutveckla verktyget tillsammans med klubbarna och deras rapportörer och supportrar för att skapa en ännu bättre produkt.
Vi hoppas att vi snart hittar fram till en rimlig lösning med HockeyAllsvenskan så att klubbarna ånyo kan komma igång med sin rapportering. Vi hoppas få anledning att återkomma med ett positivt besked i ärendet snart.
/ Everysport genom Peter Sibner
Annonser

3 Responses to Angående matcherna i HockeyAllsvenskan på Everysport.com

 1. Kent skriver:

  Tack,jag hoppas att ni snart kommer igång igen,det är med stor saknad jag besitter Lycka till!

 2. Anonym skriver:

  Var det inte Mårts som klagade på dålig uppmärksamhet – snacka om att slänga sten i glashus.
  Hockeyn har sålt sin public service själ för länge sen, det är det pris man nu betalar för låg uppmärksamhet, vikande publiksiffror och vikande rekrytering…

 3. Per Lund skriver:

  Trist och tråkigt, Ser inte poängen med att stoppa er medan olika tidningar kan åka och sätta seg på läktaren som supporter och rapportera. Hade dom haft en fungerande annan lösning så möjligen, fast jag önskar läsa det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: